Tuinverlichting

Tuinverlichting

In een woning is verlichting onmisbaar om ’s avonds te leven. Ook in uw tuin en rondom uw woning is verlichting van belang. Tuinverlichting heeft zowel een praktische als decoratieve functie. Het brengt uw tuin ’s avonds tot leven en geeft sfeer. Steeds vaker wordt de tuin gezien als een verlengstuk van een woning. Door het aanleggen van tuinverlichting kunt u optimaal gebruik maken van uw tuin. Tevens is verlichting handig om ongewenst bezoek af te schrikken. Met bepaalde sensoren gaan de lichten aan wanneer iemand uw tuin betreed. Voor elk doel is er een ander soort verlichting beschikbaar.

Soorten en maten

Buitenverlichting is verkrijgbaar in vele soorten en maten. De keuze hangt af van uw smaak en de woning. Het is belangrijk dat de vorm van de verlichting past bij de architectuur van de woning en de tuin. Een modern huis vraagt om verlichting met een moderne vormgeving. Bij een nostalgische woning passen de klassieke lantaarns uitstekend.

Aanleggen

Verlichting in uw tuin is essentieel. Hoveniersbedrijf Erik Verhoef is gespecialiseerd in het aanleggen van verlichting in uw tuin. Wij adviseren u graag en leggen de verlichting zorgvuldig, vakkundig en naar uw wens aan. Indien wenselijk kunnen wij dit in uw tuinontwerp meenemen. Zo kunnen we in een vroeg stadium rekening houden met lichtpunten, bekabeling en stopcontacten.

Voor iedere plek bij uw woning hebben wij de meest geschikte oplossing. Geniet ten alle tijden van uw tuin en creëer de gewenste uitstraling met tuinverlichting.

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef
Adresgegevens

Lopikerweg West 22 - 3411 AM  Lopik | T: (0348) 55 14 12  - M: 06 - 53 28 50 14 | info@hoveniersbedrijferikverhoef.nl

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef