Onderhoud

Onderhoud

Wanneer u een mooie tuin aan hebt laten leggen wilt u graag dat deze mooi blijft. Doordat uw tuin constant in beweging is vraagt deze regelmatig aandacht voor tuinonderhoud. Gedegen onderhoud vergroot het plezier en de levensduur van uw tuin. Hoveniersbedrijf Erik Verhoef beschikt over een team vakmannen die tuinonderhoud probleemloos uit kunnen voeren. Heeft u geen groene vingers of wilt u in uw kostbare vrije tijd niet in uw tuin werken maar van uw tuin genieten? Bij ons is het onderhoud in vertrouwde handen. Wij hebben kennis en vakmanschap in huis om uw tuin te onderhouden en te verfraaien. De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van het type tuin en het natuurlijk evenwicht daarin.

Uw tuin leeft

Omdat uw tuin leeft is onderhoud een vereiste. Dit arbeidsintensieve werk kunnen wij voor u uit handen nemen zodat u weer kunt genieten. Zo houden wij ons bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Snoeien
  • Grasmaaien
  • Bemesten
  • Bijplanten

Maar ook vijveronderhoud, het onkruidvrij houden van uw bestrating en houtwerk voeren wij uit. Een tuin heeft deze zorg immers nodig.

Onze zorg

Het onderhoud van uw tuin is bij ons in vertrouwde handen. Met veel plezier verzorgen wij de tuinen van zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Hiermee nemen we u het werk uit handen en kunt u het hele jaar door zorgeloos genieten van een goed onderhouden tuin. Wilt u er zelf geen omkijken naar hebben? Bekijk dan de verschillende onderhoudscontracten op de website.

Wilt u meer informatie over het professioneel laten onderhouden van uw tuin of een afspraak? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Graag lichten wij de mogelijkheden van tuinonderhoud toe.
 

Vakantieservice

Terwijl u lekker geniet van uw vakantie, groeit thuis uw tuin natuurlijk door. Als u bij thuiskomst niet meteen de laarzen aan wilt trekken om uw tuin aan kant te maken, dan kunnen wij uw tuin onderhouden tijdens uw vakantie. Zo kunt u heerlijk relaxt thuiskomen en direct nagenieten in uw eigen tuin. Ook handig: uw huis ziet er bewoond uit als er in de tuin wordt gewerkt. 

De werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn divers. U kunt bijvoorbeeld denken aan het maaien van uw gazon, controleren op de buxusmot, extra water geven en onkruid verwijderen. In overleg stellen we vast waar uw tuin behoefte aan heeft.

Wilt u ook dat uw tuin er tiptop uitziet tijdens de zomer? Neem dan contact met ons op voor een afspraak via de website of bel ons op 06 53 28 50 14

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef
Adresgegevens

Lopikerweg West 22 - 3411 AM  Lopik | T: (0348) 55 14 12  - M: 06 - 53 28 50 14 | info@hoveniersbedrijferikverhoef.nl

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef