Home tekst

Welkom op de website van Hoveniersbedrijf Erik Verhoef

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef is een gespecialiseerd en enthousiast hoveniersbedrijf dat zich richt op het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van tuinen. Wij zijn al jarenlang actief binnen het vak en maken tuinen van hoog niveau, passend bij de wensen van de klant. De uitvoeringen van tuinen variëren van groot tot klein, modern tot chique. Hierbij staat onze creativiteit, betrouwbare uitvoering en maatwerk advies centraal. Uw tuin is een plek om, even weg van de drukte, in alle rust en vrijheid te genieten. Graag creëren wij dit voor u.

Oriënterend gesprek

Een tuin wordt steeds meer gezien als verlengstuk van een woning en interieur. Een doordacht ontwerp is de basis van een stijlvolle, verzorgde tuin die bij u past. Om tot een mooi ontwerp te komen nodigen wij u graag uit een voor eerste gesprek. Hierin bespreken we uitvoerig wat uw wensen zijn en maken we een schets.

Het hele jaar door een mooie tuin

Alles wat groeit en bloeit in uw tuin vergt onderhoud. Wilt u het hele jaar door een mooie tuin en optimaal tuinplezier? Hoveniersbedrijf Erik Verhoef  beschikt over een team gespecialiseerde hoveniers met ervaring die het onderhoud van uw tuin kunnen verzorgen. In overleg met u komen we éénmalig langs of stellen we een vast contract op. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Van ontwerp tot onderhoud, van snoeien tot schoffelen, uw tuin is bij ons in vertrouwde handen. Al 25 jaar staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef
Adresgegevens

Lopikerweg West 22 - 3411 AM  Lopik | T: (0348) 55 14 12  - M: 06 - 53 28 50 14 | info@hoveniersbedrijferikverhoef.nl

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef