Gazons

Gazons

Een mooi gazon is een rijk bezit. Een gazon creëert een groene, open ruimte in uw tuin die u op verschillende manieren kunt gebruiken. Gezinnen met kinderen gebruiken het gazon vooral als speelruimte. Een gazon kan ook de bloemenborders mooi uit laten komen. Wilt u een siergazon, een speelgazon of een schaduwgazon? Met de juiste gazonzaden of graszoden kan het allemaal.

Aanleg

Het aanleggen van een nieuw gazon vergt vakwerk. Zeker wanneer u jarenlang van dit gazon wilt genieten is de manier van aanleggen van belang. Om een fraai gazon te garanderen hanteren wij een goede voorbereiding. Dit geldt zowel voor het inzaaien als het leggen van de graszoden. Houdt u niet van een natuurlijk gazon? Dan kunnen wij kunstgras aanleggen in diverse soorten. Welke soort u ook kiest, wanneer u een gazon laat aanleggen door Hoveniersbedrijf Erik Verhoef kunt u er jaren van genieten.

Onderhoud

Wanneer u een mooi groen gazon wilt behouden is tijdig en vakkundig onderhoud van belang. Mesten, water geven, verticuteren en onkruid bestrijden, het hoort allemaal bij het onderhoud van een gazon. Verticuteren is het machinaal verwijderen van mos soorten en planten tussen het gras. Vervolgens kunnen wij uw gazon zaaien en bemesten met organisch mest. Dit is dé manier om te zorgen voor een groene en gezonde grasmat.

Een juiste aanleg in combinatie met de juiste voeding en onderhoud resulteren in een mooi gazon.

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef
Adresgegevens

Lopikerweg West 22 - 3411 AM  Lopik | T: (0348) 55 14 12  - M: 06 - 53 28 50 14 | info@hoveniersbedrijferikverhoef.nl

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef