Erfafscheiding

Erfafscheiding

Wilt u in uw tuin graag privacy, de hinder van het omringende geluid beperken of alleen een erfafscheiding voor de sier? De keuze van een erfafscheiding is heel persoonlijk en er is veel mogelijk. Zowel decoratief als functioneel, alleen voor het gezicht of geluiddempend, natuurlijke en eigentijdse erfafscheidingen. Afhankelijk van het feit of u een beetje, of helemaal geen zicht op andermans terrein wilt hebben, kunt u een keuze maken uit het enorme aanbod.

Varianten

Wanneer u lekker in de tuin wilt zitten is privacy geen overbodige luxe. Op het gebied van erfafscheidingen zijn er vele soorten mogelijk:

  • Schutting
  • Hagen
  • Schermen
  • Betongaas
  • Hekwerk

Afhankelijk van uw wensen, tuin, smaak en budget zijn er vele varianten. Een erfafscheiding speelt een grote rol in een tuinontwerp. Naast een praktische kan dit een decoratieve functie hebben.

Natuurlijke afscheiding

Wanneer u een natuurlijke afscheiding in de tuin wilt kan u kiezen uit verschillende planten. Bomen, struiken en planten kunnen voor een beschermende leefomgeving zorgen en bieden nog meer natuur in uw tuin. Wel dient u er rekening mee te houden dat het enige tijd kan duren voordat een haag volgroeid is.

Schuttingen en hekken

Wilt u direct een beschikbare erfafscheiding dat onderhoudsarm is? Dan zijn schuttingen en hekken beslist iets voor u. U hoeft uitsluitend het materiaal en de kleur te kiezen. Wij komen dit vervolgens op vakkundige wijze plaatsen. Zo kunt u onmiddellijk genieten van uw privacy.

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef
Adresgegevens

Lopikerweg West 22 - 3411 AM  Lopik | T: (0348) 55 14 12  - M: 06 - 53 28 50 14 | info@hoveniersbedrijferikverhoef.nl

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef