Tuinaanleg

Aanleg

Voor het aanleggen van een tuin biedt Hoveniersbedrijf Erik Verhoef  een totaalpakket. Van het maken van een ontwerp op maat tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Nadat uw wensen en ideeën zijn uitgewerkt in een ontwerp kunnen wij uw droomtuin realiseren. Ons gemotiveerde team hoveniers staat graag voor u klaar om uw tuinwensen te verwezenlijken. Doordat we beschikken over eigen materieel en machines kunnen wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren.

Werkzaamheden

Wanneer u een compleet nieuwe tuin aan wilt leggen is dat voor ons geen enkel probleem. Graag brengen we een goed evenwicht tussen uw woning en tuin en zorgen we voor de meest creatieve en onderscheidende toepassingen. We kunnen alle facetten van tuinaanleg aanbieden, namelijk bestrating, beplanting, erfafscheiding, beschoeiing, gazons, vijvers, houtwerken, verlichting en sproei installaties. Met een enorme variatie aan oplossingen en ideeën toveren wij elke ruimte om in de droomtuin die u wenst.

Een door een vakman aangelegde tuin herkent u direct. Wij staan garant voor een vakkundige aanleg van uw tuin. Met oog voor sfeer en detail leggen wij uw tuin aan. Pasklaar, volgens het afgesproken tuinontwerp.

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef
Adresgegevens

Lopikerweg West 22 - 3411 AM  Lopik | T: (0348) 55 14 12  - M: 06 - 53 28 50 14 | info@hoveniersbedrijferikverhoef.nl

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef