Sproei installaties

Sproei installaties

Om uw tuin in optimale conditie te houden kunt u kiezen voor een sproei- of beregeningsinstallatie. Deze neemt het werk en de zorg van tuinonderhoud uit handen. Vooral in droge zomers is dit een ideaal middel om tijd en ongemak te besparen. Er is niets vervelender dan thuis komen van een heerlijke zomer vakantie en dode planten aantreffen. Met een sproei installatie krijgen de planten en het gazon regelmatig de benodigde hoeveelheid water. Hoveniersbedrijf Erik Verhoef biedt een oplossing op maat. Wij weten als geen ander hoe wij uw tuin van water kunnen voorzien.

Soorten

Een beregeningsinstallatie kan een geautomatiseerde installatie zijn die uw tuin automatisch gaat beregenen of sproeien. Maar ook een eenvoudiger systeem met zogenaamde waterstopcontacten voor het aansluiten van een tuinslang voor bijvoorbeeld het schoonspuiten van het terras, wassen van de auto of het bijvullen van de vijver is mogelijk. Ook op een balkon zijn er passende oplossingen die aangaan wanneer het een tijdje niet heeft geregend.

Offerte?

Een mooie en gezonde tuin, dat wilt iedereen. Heeft u interesse in een sproei installatie? Vraag dan kosteloos een vrijblijvende offerte aan. Graag komen wij bij u langs om de locatie te bekijken. Wij kunnen u adviseren over ontwerp, aanleg en onderhoud. Voorop staat dat uw wensen aansluiten bij het tuinontwerp en de waterbehoefte van de tuin.

Met een sproei installatie schaft u een hoogwaardig bewateringssysteem aan die uw planten, bloemen en struiken perfect verzorgen.

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef
Adresgegevens

Lopikerweg West 22 - 3411 AM  Lopik | T: (0348) 55 14 12  - M: 06 - 53 28 50 14 | info@hoveniersbedrijferikverhoef.nl

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef