Beschoeiing

Beschoeiing

Heeft u een tuin die grenst aan het water? Zoekt u een manier om uw oever te beschermen? Dan bieden wij dé oplossing. Een beschoeiing is vaak een grondkering van hout of kunststof die in slootkanten of oevers wordt geplaatst. Hiermee worden de oevers beschermd tegen afkabbelen of instorten. Daarnaast kan er door het aanbrengen van een beschoeiing niveauverschil gemaakt worden in bijvoorbeeld uw tuin of in een park. wilt u zorg dragen voor het behoud voor uw tuin of akker? Kies dan voor beschoeiing.

Soorten

Het team van Hoveniersbedrijf Erik Verhoef kan diverse soorten beschoeiing realiseren: van grove metalen damwanden tot kwalitatief en duurzaam hout. De palen en beschoeiingschotten zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Dit is geheel afhankelijk van de situatie en uw wensen. Door onze ruime ervaring in het plaatsen van beschoeiing weten wij waar deze aan moet voldoen. Tevens maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. De constructies garanderen een lange levensduur. Door deze voordelen te combineren bieden wij een professioneel vervaardigde beschoeiing waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Afspraak

Heeft u interesse in de aanschaf van beschoeiing? Graag komen we bij u langs om te bekijken welke oplossing het beste past bij uw situatie. Wij maken producten geheel op maat zodat u jarenlang optimaal kunt genieten.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef
Adresgegevens

Lopikerweg West 22 - 3411 AM  Lopik | T: (0348) 55 14 12  - M: 06 - 53 28 50 14 | info@hoveniersbedrijferikverhoef.nl

Hoveniersbedrijf Erik Verhoef logo
Hoveniersbedrijf Erik Verhoef